Fas centar

Savjeti za održavanje kupaonice

Postavljeno od u savjeti

Očistite svaku ladicu u kupaonici, sve stvari kojie ne pripadaju u kupaonicu izbacite van.
Sve lijekove koje držite u kupaonici pokušajte držati na mjestu do kojeg ne dopiru vodena para i toplina, u suprotnom lijekovi će biti uništeni. Nabavite pravi ormarić za lijekove ili lijekove držite na drugom mjestu.
Ukoliko kupaonicu koristi više osoba tada najčešće nema načina da svi drže svoje stvari potrebne za održavanje higijene u kupaonici, poklonite svakom korisniku kupaonice po jednu košaru, tako da svaki put kada netko ide u kupaonicu nosi i svoju košaru, kupaonica će tako služiti svima i u njoj neće biti suvišnih bočica, kutijica, četkica za zube…
Proučite koliko imate mjesta u kupaonici, trebate naći mjesta za ručnike, pribor za uređivanje noktiju, dodatni toaletni papir, ženske higijenske proizvode, stvari za njegu kose i dovoljne zalihe šapona i sapuna. Svemu drugom nije mjesto u kupaonici.

Za šampon i sapun koristite posebne držače, nisu sukpi a možete ih naći u svakoj boljoj trgovni.
Napravite dovoljno mjesta za sušenje mokrih ručnika, najbolje je kupiti posebne zidne držače.
Ostavite dovoljno mjesta za košaru sa rubljem.
Ukoliko imate djecu u kupaonici, trebate znati da je vjerojatnije da će ručnike vješati o posebne action man kukice, nikada ih nećete nagovoriti da ih uredno slažu u ormar.
Za svakog korisnika kupaonice napravite pospeban popis stvari koje treba redovno kupovati, provjeravajte zalihe i redovno popunjavajte.

Slične vijesti